Mit kínálunk?

Teljes típus választék - mind az öt gyártónk teljes termékpalettája elérhetõ nálunk. Az alapcserepeken kívül minden kiegészítõ is.

Házhoz szállítás - a cserepeinket házhoz szállítjuk az egész ország területén rövid határidõval, a feltételekrõl érdeklõdjön kollégáinknál.

PARTNEROLDALAINK
Tetőablakok óriási kínálata - tetoablakplaza.hu
Schiedel és Leier kémények akciós áron - kemenyplaza.hu
Szállítás
Tondach

A szállítást az egész ország területén a Tondach szervezésében bonyolítjuk, amely 6 raklap feletti mennyiség esetén INGYENES.

0-6 raklap esetén 12.700 Ft szállítási díjat számolunk fel.

A rakodási díj minden esetben 1524 Ft/raklap.

Az útdíj bevezetése miatt felszámolt logisztikai költség 1080 Ft/raklap. 

Creaton

A szállítást az egész ország területén a Creaton szervezésében bonyolítjuk.

0-8 raklap esetén 12.700 Ft szállítási díjat számolunk fel.

A daruzási díj minden esetben 1270 Ft/raklap.

Bramac

A szállítást az egész ország területén a Bramac szervezésében bonyolítjuk, amely 6 raklap, vagy az azt meghaladó mennyiség esetén INGYENES. 6 raklap alatt 12.700 Ft szállítási díjat számolunk fel.

A daruzási költség minden esetben 1080 Ft/raklap.
A logisztikai  költség minden esetben 2794 Ft/raklap.

Terrán

A szállítást az egész ország területén a Mediterrán szervezésében bonyolítjuk, amely 4 raklap, vagy az azt meghaladó mennyiség esetén INGYENES.
4 raklap alatt 12.700 Ft szállítási díjat számolunk fel.

 Logisztikai költség 3556 Ft raklaponként 

Leier

A szállítást az egész ország területén a Leier Hungária Kft. szervezésében bonyolítjuk, amely 4 raklap, vagy az azt meghaladó mennyiség esetén INGYENES. 4 raklap alatt raklaponként 9525 Ft szállítási díjat számolunk fel.

Azzuro

A szállítást az egész ország területén a Dunacenter Beton Kft. szervezésében bonyolítjuk, amely 4 raklap, vagy az azt meghaladó mennyiség esetén INGYENES. 4 raklap alatt 10.160 Ft szállítási díjat számolunk fel. Csomagolási díj: 1000 Ft/raklap.


© Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges elírásokért felelősséget nem válallunk! A cserepAKCIOK.hu üzemeltetője a Új-Ház Centrum Bau Star 98